Veiligheidsmat / Antivermoedheidsmat

Antivermoeidheidsmat

Een veiligheidsmat of antivermoeidheidsmat is verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen voor zowel industriële- als commerciële toepassingen. Antivermoeidheidsmatten zijn geschikt voor lichte en zware toepassingen zoals antislip, bestendig tegen olie, brandvertragend, bestendig tegen industriële vloeistoffen en chemicaliën, antistatisch of antibacterieel. Veiligheidsmatten zijn specifiek ontworpen om het werken comfortabeler te maken waar werknemers de hele dag zullen staan en minder moe worden. Geproduceerd voor een zeer lange levensduur.

Product: Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Skywalker HD

Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Skywalker HD

Hoge kwaliteit antivermoeidheidsmat voor zeer intensief gebruik met zwaar belastbare rubbersamenstelling. Uitmuntende antivermoeidheidseigenschappen door het unieke ontwerp aan de onderkant en een hoogkwalitatieve veerkrachtige rubbersamenstelling. Deze veiligheidsmat is geschikt voor zeer intensief gebruik en droge industriële werkomgeving. Deze veiligheidsmat…..

Product: Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Skystep

Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Skystep

Hoge kwaliteit antivermoeidheidsmat voor middelzwaar gebruik in een droge omgeving. Deze antivermoeidheidsmat is ergonomisch ontwikkeld, de Skystep maakt gebruik van de kracht en lucht. Deze 13 mm dikke rubbermat voor individuele werkplekken is……

Product: Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Safety Stance

Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Safety Stance

Hoge kwaliteit antivermoeidheidsmat voor gebruik in een industriële omgeving, op werkplaatsen waar regelmatig olielekkages voorkomen. Vervaardigd uit een 100% nitrilrubbersamenstelling , ontworpen om meeste industriële oliën en agressieve chemicaliën te weerstaan. Deze veiligheidsmat is zeer geschikt voor……

Product: Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Cushion Ease

Veiligheidsmat / Antivermoeidheidsmat Cushion Ease

Hoge kwaliteit antivermoeidheidsmat voor zeer intensief gebruik met zwaar belastbare rubbersamenstelling. Uitmuntende antivermoeidheidseigenschappen door het unieke ontwerp aan de onderkant en een hoogkwalitatieve veerkrachtige rubbersamenstelling. Deze veiligheidsmat is geschikt voor…..

Machinebeveiliging.com - Uw veiligheid is onze prioriteit