Uw veiligheid is onze prioriteit

Digitale uitlezing

Digitale uitlezing voor een draaibank, freesbank, boormachine of vlakslijpmachine

De ARBAH digitale uitlezingen zijn bedoeld voor freesbanken en draaibanken maar kunnen ook worden ingezet bij boormachines en slijpmachines. De digitale uitlezingen van ARBAH beschikken over vele functies voor veelzijdig gebruik de glaslinialen van ARBAH hebben een zeer hoge nauwkeurigheid. Als alternatief heeft ARBAH een magneetmeetsysteem in het assortiment. De ARBAH digitale uitlezingssystemen worden compleet geleverd met bevestigingsmateriaal.

Product: Digitale uitlezing draaibank

Digitale uitlezing draaibank

De digitale uitlezing ARBAH – L is bestemd om te installeren op draaibanken. Het bezit vier meetassen 1um of 5um, afhankelijk van de versie. De lezer is op een dergelijke wijze ontworpen om te kunnen samenwerken met de digitale meetsystemen TTL 5V. Het beschikt over relaisuitgangen voor het bedienen van externe apparaten…..

Product: Digitale uitlezing freesbank

Digitale uitlezing freesbank

De digitale uitlezing ARBAH – M is bestemd om te installeren op freesbanken. Het bezit vier meetassen 1um of 5um, afhankelijk van de versie. De digitale uitlezing is op een dergelijke wijze ontworpen om te kunnen samenwerken met de digitale meetsystemen TTL 5V. Het beschikt over relaisuitgangen voor het bedienen van externe apparaten…..

Machinebeveiliging.com - Uw veiligheid is onze prioriteit