Modulair hekwerk

Veiligheidshekwerk

Bent u op zoek naar veiligheidshekwerk? wij leveren verschillende type modulaire hekwerksystemen die naar elke wens samengesteld kan worden.

Ons veiligheidshekwerk, ook wel bekend als machinehekwerk, zorgt voor een barrière tussen mens en machine, het biedt maximale veiligheid en voldoet aan de nieuwste machinerichtlijn. Al onze afschermingen zijn modulair en kunnen aangepast worden aan uw eisen met standaard producten. Dit zorgt voor kortere levertijden en een gunstige prijs/kwaliteit veiligheidshekwerkverhouding. Daarnaast kan ons montageteam de montage voor u verzorgen.

Specialist in veiligheidshekwerk

Machinebeveilging.com heeft deskundige werknemers die alles weten over veiligheidshekwerken. Wij komen eventueel vrijblijvend langs voor advies om te kijken welk type hek bij uw situatie past. Elke locatie heeft weer een ander soort hekwerk nodig met zijn specifieke eisen.

Type veiligheidshekwerk

Wij leveren 3 types modulair hekwerksystemen type Ecotek, Tekno en type Newtec.

Het Tekno-systeem is gemaakt om een oplossing in staal te bieden tegen lage kosten en eenvoudige installatie. Dit product is geboren als een vrijstaand paneel zonder frame, met een maas ontworpen voor goed zicht van gescheiden machines te verbeteren.

Het Ecotek-systeem is ontworpen met het speciale doel om
een paneel te leveren tegen een lage kostprijs.De panelen van dit hekwerksysteem worden geleverd met een profiel van 10×25, dat maakte het licht en tegelijkertijd stabiel. Zichtbaarheid is een sterk punt van dit product; zowel frame als draadpaneel zijn zwart van kleur, dit verbetert de zichtbaarheid van de gevarenzone. Krasbestendigheid wordt gegarandeerd door een speciale poedercoating.

Het Newtec hekwerksysteem is een specifieke oplossing gemaakt van staal tegen lage kosten, esthetisch mooi en gemakkelijk te installatie met optimale stabiliteit; Ideaal voor alle bewerkingen in gevaarlijke gebieden die moeten worden geïsoleerd. De zichtbaarheid van de afgesloten zone is het sterke punt van dit product; de samenwerking tussen de mazen en zwarte kleur verbetert aanzienlijk de zichtbaarheid van het gevaarlijke gebied. Krasbestendigheid wordt gegarandeerd door een speciale zwarte kleur.

Product: Ecotek modulair hekwerk systeem

Ecotek modulair hekwerk systeem

Het Ecotek modulair hekwerk systeem is ontworpen met het uitdrukkelijke doel om kosten en tijd te besparen voor diegene die lange stukken veilig moeten afbakenen. De kosten van dit systeem liggen lager in vergelijking met het Newtek systeem dankzij……

Product: Tekno modulair hekwerksysteem

Tekno modulair hekwerksysteem

Het Tekno modulair hekwerk systeem is ontworpen voor gemakkelijke installatie. De hekwerken zijn op elkaar afgestemd hierdoor kunt u eenvoudig uw eigen ontwerp samenstellen. Deze zijn…..

Product: Newtec modulair hekwerk systeem

Newtec modulair hekwerk systeem

Het Newtek modulair hekwerk systeem is ontworpen voor gemakkelijke installatie. De hekwerken zijn op elkaar afgestemd hierdoor kunt u gemakkelijk uw eigen ontwerp samenstellen. Deze zijn…….

Machinebeveiliging.com - Uw veiligheid is onze prioriteit