Veiligheidskappen
Veiligheidskappen
Veiligheidskappen

Beschermkap draaibank

Product: TMT beschermkap draaibank

TMT beschermkap draaibank

Model TMT, beschermkap voor over de klauwplaat van de draaibank voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm, verkrijgbaar in diameter 300-400-500-600 mm….

Product: TTS beschermkap draaibank

TTS beschermkap draaibank

Verschuifbare beschermkap voor de draaibank op verschuifbare geleiding voor installatie op de kop van de draaibank. Vervaardigd uit aluminium met slagvast scherm en veiligheid microschakelaar.

 

Product: TTT Beschermkap draaibank

TTT Beschermkap draaibank

Model TTT, grote verschuifbare beschermkap voor over de klauwplaat, gemonteerd op slede, voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm en microschakelaar

Product: TGT Beschermkap draaibank

TGT Beschermkap draaibank

Opmerkelijk sterke beschermkap voor de draaibank, ontworpen voor draaibanken tot Ø 1000 mm. Voorzien van scherm dat geheel of gedeeltelijk geopend kan worden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Product: TCT Beschermkap draaibank

TCT Beschermkap draaibank

Model TCT, beschermkap voor montage op dwarsslede voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm en verkrijgbaar met en zonder microschakelaar. Deze beschermkap…….

Product: TCT3 Beschermkap draaibank

TCT3 Beschermkap draaibank

Model TCT3, mobiel en verstelbare beschermkap voor installatie op het support van de draaibank voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm. Deze beschermkap…….

Product: TVT spindel afscherming draaibank

TVT spindel afscherming draaibank

TVT spindel afscherming voor het afschermen van de spindels onder de langsslede van de draaibank. Deze bestaat uit 2 rollup gordijnen die gemakkelijk gemonteerd kunnen worden aan de linker en rechterzijde van het support…..

Product: Draaibank achterwand

Draaibank achterwand

Achterwand voor de draaibank om posterieur op de machine te installeren, structuur om direct op de machine en panelen te bevestigen……..

Product: Klauwplaatsleutel met veer

Klauwplaatsleutel met veer

Klauwplaatsleutel met veer voorkomt dat de bedieningsman de klauwplaatsleutel in de klauwplaat laat zitten wanneer men de…..

Machinebeveiliging.com - Uw veiligheid is onze prioriteit