Veiligheidskappen
Veiligheidskappen
Veiligheidskappen

Beschermkap draaibank

Product: TMT beschermkap draaibank

TMT beschermkap draaibank

Model TMT, beschermkap voor over de klauwplaat van de draaibank voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat ruit, montagestang en microschakelaar welke de machine uitschakelt als de beschermkap wordt geopend. Deze beschermkap…….

Product: TTS beschermkap draaibank

TTS beschermkap draaibank

Model TTS, glijdende beschermkap voor de draaibank voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat schermen en microschakelaar welke die machine uitschakelt als de kap wordt geopend. Deze beschermkap……..

Product: TTT Beschermkap draaibank

TTT Beschermkap draaibank

Model TTT, verschuifbare beschermkap voor over de klauwplaat, gemonteerd op slede, voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm en microschakelaar welke de machine uitschakelt als de kap wordt geopend. Geschikt voor…….

Product: TGT Beschermkap draaibank

TGT Beschermkap draaibank

Model TGT, beschermkap voor grote draaibanken, schermt de klauwplaat vervaardigd uit staal en voorzien van micoschakelaars welke de machine uitschakelt als de kap wordt geopend. Deze beschermkap……

Product: TCT Beschermkap draaibank

TCT Beschermkap draaibank

Model TCT, beschermkap voor montage op dwarsslede voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm en verkrijgbaar met en zonder microschakelaar. Deze beschermkap…….

Product: TCT3 Beschermkap draaibank

TCT3 Beschermkap draaibank

Model TCT3, mobiel en verstelbare beschermkap voor installatie op het support van de draaibank voorzien van stalen behuizing met slag en krasvast polycarbonaat scherm. Deze beschermkap…….

Product: TVT spindel afscherming draaibank

TVT spindel afscherming draaibank

TVT spindel afscherming voor het afschermen van de spindels onder de langsslede van de draaibank. Deze bestaat uit 2 rollup gordijnen die gemakkelijk gemonteerd kunnen worden aan de linker en rechterzijde van het support…..

Product: Draaibank achterwand

Draaibank achterwand

Achterwand voor de draaibank om posterieur op de machine te installeren, structuur om direct op de machine en panelen te bevestigen……..

Product: Klauwplaatsleutel met veer

Klauwplaatsleutel met veer

Klauwplaatsleutel met veer voorkomt dat de bedieningsman de klauwplaatsleutel in de klauwplaat laat zitten wanneer men de…..

Machinebeveiliging.com - Uw veiligheid is onze prioriteit